Enää ei tarvitse ihmetellä mitään

Luen parhaillaan Jarkko Vesikansan kirjaa Salainen sisällissota. Se kertoo kommunisminvastaisesta taistelusta Suomessa. 

Sinänsä ihan mielenkiintoinen opus, joka ei kylläkään paljasta kommunistien hirmutekoja kuten pikkulasten syömistä yms. Sitä enemmän sen sijaan, kuinka kommunisteja vakoiltiin ja kuinka heidän kannatustaan yritettiin kaikin tavoin heikentää. 

Aktiivisin toimija oli SYL (Suomalaisen Yhteiskunnan Tuki). Rahaa järjestölle virtasi niin suomalaiselta suurpääomalta kuin CIA:lta. SYL toimi myös salaisen poliisin aktiivisena avustajana ja arvokkaita palveluksia tuli myös demareilta aina valtakunnan ylintä johtoa myöden.

Kirjan on esitellyt blogissaan myös Erkki Tuomioja, joka juttunsa lopuksi paheksuu Armas D. Siimeksen laittamista myyräntöiden tekijöiden joukkoon SDP:n valistussihteerinä. Kuin myös erityisesti sitä, että hän kertoo Armaksen olleen Suvi-Anne Siimeksen isoisän.

Hyvä että kertoi. Nyt minun ei tässä naisessa ja hänen elämäntyössään ja urakehityksessään tarvitse ihmetellä enää yhtään mitään.

Harri Markoffin sanoin "Pitkien varjojen maassa vähäläntäkin näyttää jättiläiseltä".

kaijaolinarvola
Sitoutumaton Raasepori

Runoilija ja kiroilija.
Olen syntynyt 1918 Sammatissa. Olen ikuinen väärinajattelija, joka toisinaan on oikeassa. Epäilijöille tiedoksi: Kyseinen vuosi on sieluruumiini syntymäaika. Lihallisena ilmaannuin tänne kylmään Pohjolaan vuonna 1948 helvetisti huutaen. Lisätietoja:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaija_Olin-Arvola
Vuonna 1963 neuvostoviranomaiset syyttivät Brodskya tyhjäntoimittamisesta(loisena elämisestä). Ote kuulustelupöytäkirjasta salakuljetettiin myöhemmin länteen.
Tuomari: "Mikä on ammattinne?"
Brodsky: "Olen runoilija."
Tuomari: "Kuka on muka sanonut että olette runoilija? Oletteko opiskellut runoutta?"
Brodsky: "Minusta runoilijaksi ei tulla opiskelemalla runoutta." Tuomari: "Mistä se taito sitten tulee?"
Brodsky: "Luulisin, että Jumalalta."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu