Kaija Olin-Arvola Olipa pikkuinen oravanpoika kotona Kuuselassa.

Ottakaa rosvot kiinni

Kun Suomea laitettiin Euro-kuntoon, suuri joukko suomalaisia saatettiin elinikäiseen ahdinkoon. Pankit pelastettiin, mutta yritteliäät ihmiset tuhottiin. Monet ajautuivat itsemurhiin. 

 

On aivan turha ihmetellä ihmisten haluttomuutta yrittämiseen, koska jokaisessa perheessä varmaan on joku, joka ajettiin kovalla markalla ja talouspolitiikalla suuriin vaikeuksiin. Vaikka olisi haluakin, ei vakuuksia ole, koska ne ryöstettiin pilkkahinnalla.

 

Se mitä tapahtui 90-luvulla pk-yrittäjille, tapahtuu nyt maanviljelijöille.

 

Monet takaajat roikkuvat yhä löysässä hirressä.

 

Kahden asunnon loukkoon jääneet muistavat yhä. 

 

Valitettavasti uusi sukupolvi on hyväuskoisuuttaan kohta samassa ahdingossa, kun korot nousevat. Sama tapahtuu opiskelijoille, jotka on pakkovelkaannutettu, samaan aikaan kun propaganda jauhaa ilmaisesta opiskelusta.

 

Monet nuoret on myös työttömyystilastoja siivottaessa saatu velkaantumaan starttirahayrityksillä. Eipä tarvitse päättäjien tämänkään takia ihmetellä nuorten katoamista koulutuksesta ja työelämästä. Kun luottotiedot on viety, on tie poikki nykyisin jo yli 60 000 nuorelta.

 

Ja näin nämä 99-luvun rikolliset teot kostetaan jo kolmannessa polvessa nuorten ihmisten syrjäyttämisenä. 

 

Vastuussa ovat niin Sauli Niinistö kuin Iiro Viinanenkin ja kaikki heidän hyvät veljensä ja kumppaninsa. 

 

Pitkään velallisten asioita selvittänyt ja heidän oikeuksiensa puolesta toiminut Hilkka Laikko kirjoitti  tänään Fasebookissa: "Tänä aamuna Toimi Kankaanniemeltä saamani viesti. Hallitus on jälleen 15.12.2017 estänyt 90-luvun uhrien auttamisen. Kaikki he tietävät, että velanperintäjärjestelmä on laiton, mutta silti he puolustavat pankkeja ja perintätoimistoja, jotka kiertävät Suomen veroja luottotapptioiden korkovähennysoikeuden kautta 16-18% koroilla. Heidän siis pitää jotenkin hyötyä tästä laittomasta bisneksestä - kansa ei hyödy eikä valtiontalous.Nyt valkokaulusrikolliset tuomioille ja uhreille ja kansalle oikeutta"

 

Tämän maan onneton nykypäivä on siis perua 90-luvun rikoksista. Roistot on kyllä palkittu omilla pankeilla, korkeilla viroilla ja muilla etuuksilla. 

 

Siitä on vihdoin tehtävä loppu!

 

P.S. Äänestä Pavo Väyrynen presidentiksi!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat