Kaija Olin-Arvola Olipa pikkuinen oravanpoika kotona Kuuselassa.

Paavoko muka valittaisi!

  • Paavoko muka valittaisi!
Koska kappalejako blogialustalla ei edelleenkään toimi, olen erottanut kappaleet toisistaan vinoviivoilla./// Usein kuulee valittajien valittavan, että Paavo Väyrynen valittaa. Antaa valittajien valittaa./// Yleensä ei kuitenkaan koskaan kannattaisi uskoa omia ennakkoluulojaan totuudeksi./// Paavolla on vakaumus toisin kuin mainostoimistojen brändäämillä gallupehdokkailla./// Paavolla on ajatuksia, jotka löytyvät hänen kirjoistaan, jos osaa lukea./// Ne ovat ajatuksia, joita nepotistinen puoluediktatuuri ja sitä palveleva mediapooli pelkäävät./// Paavo on myös sitkeä ja sisukas. Näin Paavonpäivänä voi vaikka sanoa, että Paavosta voi ennustaa koko vuoden tulon./// Paavon ajatukset kiteytyvät Tähtiliikkeen ohjelmassa./// Paavo Väyrynen: "Nykyisessä eduskunnassa on useita ”elefantteja”, asioita, joista ei haluta edes puhua. Ne ovat ratkaisuja ja linjanvetoja, joista vallanpitäjät – sekä hallituksessa että oppositiossa - ovat olleet laajalti yhtä mieltä ja joita valtamedia on tukenut. /// Niitä ovat: ///Suomen liukuminen kohti sotilaallista liittoutumista, ///Suomen itsenäisyyden kaventuminen ylikansallisen yhdentymisen kautta, ///eurojäsenyyden Suomelle aiheuttama vahinko ja siihen liittyvät uhkakuvat, ///hallitsematon maahanmuutto erityisesti syksyllä 2015, ///keskittävä aluepolitiikka ja ///eriarvoisuuden lisääntyminen. ///Vallanpitäjät ja valtamedia pyrkivät ohjaamaan vaalikeskustelut vain ilmastonmuutokseen ja maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. Tällä huomio pyritään suuntaamaan sivuun niistä asioista, joita kansan enemmistö pitää tärkeimpinä." ///Lisää aiheesta: http://xn--seitsemnthdenliike-rtbc.fi/tietopankki/...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Kaija, olen samaa mieltä: ei Paavo valita - vaan toimii

"Väyrynen pyytää eduskunnan oikeusasiamiestä selvittämään, ovatko julkista tehtävää hoitavat Oy Yleisradio Ab:n hallintoneuvoston jäsenet (kansanedustajat) toimineet lain vastaisesti tehdessään päätöksen puolueiden osallistumisesta Ylen vaaliohjelmiin.

Väyrynen kertoo kantelussaan lähettäneensä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnasta vastaavalle päätoimittajalle Jouko Jokiselle kirjeen 18. tammikuuta 2019, jossa hän pyysi seitsemän tähden liikkeelle omaa puoluepäivää, koska sellainen oli osoitettu kaikille muillekin eduskuntapuolueille.

– Seitsemän tähden liike rp on muodollisesti samassa asemassa kuin Sininen tulevaisuus, jolla ei ole viime eduskuntavaaleissa valittuja kansanedustajia ja joka on merkitty puoluerekisteriin kesken vaalikauden. Pyydämme kunnioittavasti, että Seitsemän tähden liike rp:lle osoitetaan mahdollisimman pian oma puoluepäivä, Väyrynen kertoo kirjoittaneensa Jokiselle.

Väyrysen mukaan Jokinen vastasi hänelle 22. tammikuuta 2019. Jokisen mukaan puoluepäivät arvottiin 4. joulukuuta 2018 kokoontuneen hallintoneuvoston päätöksen perusteella siten, että puoluepäivän saivat kaikki rekisteröityneet puolueet, joilla on useampi kuin yksi kansanedustaja tämän hetken eduskunnassa. Väyrysen puolue rekisteröitiin 21. joulukuuta 2018.

– Hallintoneuvoston päätöksenteon jälkeen puoluerekisteriin merkitty puolueenne saa mahdollisuuden osallistua ja sitä kautta näkyvyyttä Ylen erityisissä vaaliohjelmissa muun muassa valtakunnallisissa vaalitenteissä, jotka järjestetään TV1:ssä ja Ylen Radio Suomessa 2. huhtikuuta 2019. Molempien tenttien kellonajat varmistuvat piakkoin, Jokinen vastasi Väyryselle.

– Muussa vaaleihin liittyvässä sisällössä noudatamme pelkästään toimituksellisia päätöksiä ja journalistisia periaatteita, joten aloitteellisuus, aktiivisuus ja kiinnostavuus saavat varmasti vastakaikua journalismissamme.

Jokisen vastaus ei tyydyttänyt Väyrystä, joka muistuttaa kantelussaan, että aikaisemmin puolueet on jaoteltu vaaliohjelmissa eduskuntapuolueisiin ja eduskunnan ulkopuolisiin pienpuolueisiin.

– On syytä epäillä, että hallintoneuvosto on edellä mainittua päätöstä tehdessään toiminut lainvastaisesti, Väyrynen sanoo kantelussaan.

Väyrynen nostaa esiin myös kansanedustajakollegojaan koskevan mahdollisen jääviyskysymyksen.

– He edustavat hallintoneuvostossa niitä puolueita, joiden ehdotuksesta eduskunta on heidät hallintoneuvostoon valinnut. Tekemällään päätöksellä hallintoneuvoston jäsenet ovat evänneet kilpailevalta puolueelta oikeuden osallistua vakiintuneella ja tasapuolisessa tavalla vaaliohjelmiin.

Ylen hallintoneuvoston puheenjohtajana toimii Kimmo Kivelä (sin) ja varapuheenjohtajana Arto Satonen (kok). Hallintoneuvostossa istuvat lisäksi Mikko Alatalo (kesk), Sirkka-Liisa Anttila (kesk), Maarit Feldt-Ranta (sd), Olli Immonen (ps), Ilkka Kantola (sd), Jyrki Kasvi (vihr), Jukka Kopra (kok), Hanna Kosonen (kesk), Suna Kymäläinen (sd), Eero Lehti (kok), Lea Mäkipää (sin), Mikaela Nylander (r), Markku Pakkanen (kesk), Jaana Pelkonen (kok), Jari Ronkainen (ps), Matti Semi (vas), Maria Tolppanen (sd), Ari Torniainen (kesk) sekä Eerikki Viljanen (kesk)."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/00f2fdc4-961...

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

"...puoluepäivän saivat kaikki rekisteröityneet puolueet, joilla on useampi kuin yksi kansanedustaja tämän hetken eduskunnassa..."

Mikähän tämän rajan perustelu mahdollisesti saattoi olla. Vai oliko niin, että päivänvalon kestäviä perusteita ei löydy ollenkaan. Eiköhän yhden edustajan puolue edusta kansaa siinä kuin 50 edustajankin. Kai tässä maassa ainakin juhlapuheissa kerrotaan perustuslaillisista oikeuksista.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Miksi kappalejako ei toimi?
kirjoitatko jollakin Microsoftin alustalla ja sitten siirrät sen tänne?
Niin ei koskaan pidä tehdä (jos niin teet).
___________________________

Tuo "enemmän kuin yksi kansanedustaja" on niin läpinäkyvää haisevaa saastaa, että jumalatkin sen haistavat siellä pilvien päällä istuessaan.
Oliko Ylen hallitusneuvosto yksimielinen päätöksessään?
___________________________

Vielä ulkomailla vakinaisesti asuville: Tiesittekö, että voitte äänestää eduskuntavaaleissa kirjeitse? Ei tarvitse raahautua mihinkään suurlähtystöön, mutta pitää olla yhteydessä (ajoissa) tänne:

"Lisätietoa kirjeäänestyksestä löydät osoitteesta vaalit.fi/kirjeaanestys. Jos sinulla on kysymyksiä asiakirjatilaukseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun: puh. +358 295 150 030 (klo 8–16 Suomen aikaa) tai kirjeaanestys@vaalit.fi "

Oikeusministeriö lähettää sitten tietoa miten toimia ja liput ja laput teille kotiin - missä sitten asuttekin.

Pyydän jokaista levittämään tätä tietoa sosiaalisessa mediassa.

Henry

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Kyllä tämä alusta aina ennen on toiminut. En tiedä, mikä sitä nyt riivaa. Tuskin kukaan blogiaan tänne suoraan kirjoittaa.

Mutta itse asiaan. Kyllä Paavo yritetään vaieta kuoliaaksi ja siinä sivussa koko Tähtiliike.

Toimituksen poiminnat